Produkter for catering matvarer (8)

Agar Bio

Agar Bio

L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Agar

Agar

Det er ideelt for å forberede geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan AGAR også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Økologisk Konjac-mel

Økologisk Konjac-mel

Tykkere eller gelere produktene dine (ved lav dosering og uten temperaturbegrensninger). Tilfør løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Dra nytte av de 2 helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
Tara Kalys Gummier

Tara Kalys Gummier

TARA KALYS-GUMMIER er ingredienser som inneholder opptil 95 % av en plantefiber: Galactomannan fra Tara. TARA KALYS-GUMMIER er tilsetningsstoffer med interessante funksjonelle egenskaper og et organoleptisk profil som stammer fra frøene til en belgfrukt. De gjør det mulig å formulere med mindre fordøyelige sukkerarter (de erstatter blant annet stivelse og glukosesirup).
Xanthan Gum Kalys

Xanthan Gum Kalys

KALYS XANTHAN GUMMER er svært verdsatt for sin høye viskositet i fravær av skjær (i ro), sine stabiliserende egenskaper og sin motstand mot surhet. Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan KALYS XANTHAN GUMMER også brukes til å teksturere levende produkter (melkeprodukter, veganske oster…).
Konjac Mel Kalys

Konjac Mel Kalys

Teknologisk: for å tykne eller gelere produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger). Næringsmessig: for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Helse: 2 helsekrav er knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
Kalys Agar

Kalys Agar

AGAR er et utmerket alternativ til gelatin og pektin på grunn av deres evne til å geleres alene (uten tilsetning av syre eller kalsium) og i lave doser. Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan agar også brukes til å teksturere levende produkter (meieriprodukter, veganske oster...).
Konjac-fibre

Konjac-fibre

Erstatt lettfordøyelige karbohydrater (stivelse, glukosesirup...) for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine, samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Dra nytte av de to helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll. Tykk eller gelér produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger).